Esthetische chirurgie

Het uiterlijk is een heel persoonlijk iets, wat voor de een als geen probleem wordt ervaren, kan voor de ander wel een probleem zijn en vice versa.

Een plastisch chirurg heeft geen oordeel over wat nodig is en wat niet, een plastisch chirurg bekijkt ieder probleem individueel en weegt de risico's van de ingreep af tegen het te verwachten resultaat en zal dit samen met u bespreken. Dat is een van de kernwaarden van het Esthetisch Centrum Friesland. 

Het Esthetisch Centrum Friesland van Friesland Kliniek verzorgt esthetische ingrepen. Dit zijn behandelingen die niet worden vergoed door zorgverzekeraars. Voor u maakt het niet uit voor welke behandeling u komt, u komt altijd gewoon naar Friesland Kliniek toe, bij dezelfde plastisch chirurgen in dezelfde ruimtes. Het onderscheid tussen Friesland Kliniek en Esthetisch Centrum Friesland is er voornamelijk één achter de schermen. 

De regionale Friese plastisch chirurgen hebben jaren lange ervaring met esthetische zorg. Zo hebben zij jaren gewerkt bij Bergman Clinics en werken zij al jaren in de privé-kliniek van het Medisch Centrum Leeuwarden: Centrum voor Esthetische Chirurgie Friesland (CECF) genaamd. In de privé-kliniek in het MCL bieden zij het volledige palet aan esthetische zorg aan en omdat deze kliniek in een ziekenhuis gevestigd is, kunnen daar ook ingrepen gebeuren onder narcose en bij patiënten met bijkomende ziekten. Als de behandeling die u wenst niet binnen de Friesland Kliniek kan plaatsvinden, kunnen wij u wel in het Medisch Centrum Leeuwarden opereren. Denk bijvoorbeeld aan een borstvergroting of buikwandcorrectie.