Esthetisch Centrum Friesland

Het Esthetisch Centrum Friesland van Friesland Kliniek verzorgt esthetische ingrepen. Dit zijn behandelingen die niet worden vergoed door zorgverzekeraars. Voor u maakt het niet uit voor welke behandeling u komt, u komt altijd gewoon naar Friesland Kliniek toe, bij dezelfde plastisch chirurgen in dezelfde ruimtes. Het onderscheid tussen Friesland Kliniek en Esthetisch Centrum Friesland is er voornamelijk één achter de schermen. 

De regionale Friese plastisch chirurgen hebben jaren lange ervaring met esthetische zorg. Zo hebben zij jaren gewerkt bij Bergman Clinics en werken zij al jaren in de privé-kliniek van het Medisch Centrum Leeuwarden: Centrum voor Esthetische Chirurgie Friesland (CECF) genaamd. In de privé-kliniek in het MCL bieden zij het volledige palet aan esthetische zorg aan en omdat deze kliniek in een ziekenhuis gevestigd is, kunnen daar ook ingrepen gebeuren onder narcose en bij patiënten met bijkomende ziekten. Als de behandeling die u wenst niet binnen de Friesland Kliniek kan plaatsvinden, kunnen wij u wel in het Medisch Centrum Leeuwarden opereren. Denk bijvoorbeeld aan een borstvergroting of buikwandcorrectie. 

Na een gesprek waarin u kunt vertellen waar u zich aan stoort  en uw wensen en verwachtingen duidelijk zijn, vindt een lichamelijk onderzoek plaats. Op basis van uw wensen zullen er soms meerdere opties zijn en zal uw plastisch chirurg samen met u de voor- en nadelen van de verschillende opties bespreken. De plastisch chirurg probeert u zo goed mogelijk een beeld te geven van wat u kunt verwachten en of dit voldoet aan uw wensen/verwachtingen. Als u instemt maken wij een offerte voor u op, eventueel met verschillende behandelopties. 

Nazorg

Mocht u na de ingreep toch niet helemaal tevreden zijn, zullen wij ons uiterste best doen u toch tevreden te krijgen, zo nodig met een nacorrectie.

Uw veiligheid staat voorop en, we hopen het niet, maar soms kan er een complicatie optreden, in dat geval zijn wij altijd bereikbaar. Als het geen ernstige spoed is, kunt u de volgende dag naar de kliniek bellen, maar bij ernstige spoed is er altijd een dienstdoende plastisch chirurg in het Medisch Centrum Leeuwarden 24/7 beschikbaar. Bel in dat geval 058-286 6666.

Wij werken altijd met 'all in' prijzen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. 

CECF website

Behandelingen