Friesland Kliniek

De Friesland Kliniek is ontstaan uit de wens om zelf meer in controle te zijn. Al sinds 2014 zijn regionale plastisch chirurgen in Friesland daarom bezig met een eigen kliniek

Er was behoefte aan om meer zelf te kunnen regelen en dan met name op het gebied van poli ruimte en OK capaciteit, maar ook comfort voor de patiënt en ambiance. Wachttijden liepen op en hier was niet op te anticiperen.

De eerste jaren was dit voornamelijk dromen en helder maken wat onze kernwaarden zijn. In 2016-2018 werden de plannen concreter en werd, met het MCL als partner, het plan verder uitgewerkt. Echter om verschillende redenen is dit project gestrand. Onze droom niet en na een kleine rustpauze zijn we opzoek gegaan naar een geschikt pand. Dit kwam in 2020 aan de Tesselschade 8 beschikbaar: voldoende oppervlak op een goede locatie. Vervolgens stond 2021 in het teken van verbouwen en per 1 november 2021 is Friesland Kliniek open gegaan. Per 1 januari 2022 worden er spreekuur gedaan en geopereerd. Ook hebben we Cosmetique Totale omarmd in onze kliniek ter aanvulling van onze (esthetische) behandelingen. 

Met onze jarenlange ervaring leveren wij topzorg op het gebied van esthetische chirurgie en bieden wij een breed scala aan behandelingen. Wij zullen er alles aan doen om deze kliniek te laten slagen en u naar alle tevredenheid te behandelen.

Naast nieuwe consulten verrichten wij ook second opinions.

Behandelingen

Cosmetique Totale

Cosmetique Totale is sinds 2004 uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van
hoogwaardige paramedische behandelmethoden voor definitieve ontharing, het
verwijderen van tatoeages, acne, littekens, kalknagels, pigmentvlekken, couperose,
huidverjonging en huidverbetering. De huidtherapeuten werken ook ambulant.

Lees meer
Cosmetique Totale